thumbnail

Skriva

by admin
Categories: Skriva
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

En väldigt populär fritidssyssla är att skriva. Skriva kan du göra på flera olika sätt och du kan göra det så gott som var som helst. En del föredrar att skriva för hand, då kan en dagbok eller kanske en diktbok vara en bra idé.

story

Andra tycker om att skriva på datorn, då kan en blogg vara det rätta alternativet. Att blogga kan man göra både privat och offentligt. Du kan alltså välja att hålla dina texter hemliga om du inte känner för att dela med dig av dem till andra.

Via datorn kan du förstås även välja att skriva på många andra sätt, utan att behöva vara uppkopplad till internet. Bara du har någon typ av skrivprogram som till exempel ”Microsoft Word” kan du skriva hur mycket du vill om precis vad du vill. Kanske drömmer du om att bli författare och ge ut din alldeles egna bok? Detta är en dröm som för många kan kännas omöjlig, men faktum är att det idag finns flera olika sätt att förverkliga den drömmen på. Mer information om hur du går till väga för att ge ut en bok hittar du på Vulkanmedia.se.

Man behöver förstås inte ha författardrömmar bara för att man gillar att skriva. En del tycker bara att det är väldigt avslappnande och roligt att skriva. Det hjälper en att koppla bort jobbet och vardagen och tillåter en samtidigt att använda fantasin och utveckla sin kreativa sida. Att skriva är ett utmärkt sätt att uttrycka sig på och många människor tycker att det är mycket lättare att uttrycka sig genom att skriva istället för att tala.