thumbnail

Populära näthobbies

by admin
Categories: Fritid, Spel, Tips
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

shutterstock_282920009

För dig som bara sitter och surfar runt, uttråkad, och försöker hitta något på nätet som kan vara underhållande, kan du ta en titt på listan nedan. Här kan du läsa om några populära ”hobbies” eller ämnen som folk brukar ägna sig åt. Kanske hittar du något bra som passar dig.

I Sverige har vi varit vana internetanvänder i 14 år. 2013 var vi och Australien de länder som surfade mest på mobilen. Sverige har alltid omfamnat ny teknologi snabbt och vidareutvecklat den.

Spela spel

Bland ungdomar och unga vuxna är spel en av de populäraste tidsfördriven.  Yngre spelare väljer ofta MMORPG-spel där man spelar mot folk från resten av världen. Det är öppna världar utan slut. En av de stora inom denna genre är Eve Online, ett massivt science fiction-spel där du kan välja om du vill kriga mot andra spelare eller försöka köpslå för att få mest makt i hela universumet.

Följa aktiemarknaden

Ett annat stort intresse bland svenskar är att följa aktiemarknaden. Många människor hittar ekonomisk lycka genom att köpa och sälja aktier. Det kräver dock mycket tid att bli bra på aktier och det finns inga garantier att man gissar rätt. Sedan är det inte alla som vill handla, man kanske vill söka information om olika företag eller helt enkelt se vilka som är vinnare och förlorare på marknaden.

Drömma om framtiden

En viktig sak som säker alla gör och som kan ge mycket inspiration, är att hitta saker man drömmer om. Kanske leta efter de bästa hotellen inför din drömresa. Eller så tittar man på hus på Hemnet och letar efter den där villan som skriker ens namn.

Om man började räkna minuterna man satt vid datorn, med surfplattan eller telefonen och letade saker för framtiden, skulle vi nog märke att det är en hel del. Och vi gör det inte för att vi måste: vi gör det för vi tycker det är kul!