thumbnail

Fritidsstad – Örnsköldsvik

by admin
Categories: Resa
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

pool

Vill man göra något roligt på fritiden eller kanske åka iväg för lite fritidsaktiviteter så är Örnsköldsvik helt klart ett bra stopp. Ibland så räcker det inte att göra saker och ting hemma eller runt området där man bor. Man vill göra något nytt eller helt enkelt få lite miljöomväxling. Res iväg och besök en stad som kan bjuda på massivs med aktiviteter.

Paradisbadet

Något för barn och vuxna. För barnen finns det flera olika rutschkanor och en utomhuspool med strömvirvel. För de vuxna finns det en lite kallare bassäng som lämpar sig ypperligt för lite motionssim. Sedan har Paradisbadet ett utomordentlig spa-avdelning där du bli så bortskämd att du inte vill gå hem. Få en riktig massage som löser upp alla knutar. Sitt med i en bastusittning där de anställda är med och viftar med palmblad samt höjer värmen så du för uppleva hur riktigt bastande ska kännas.

Boende

Nära till allt och bra pris. Billiga rum och trevlig miljö. Gratis wi-fi och en känsla av att vara och hälsa på en vän? Låter det bra? Klart det gör. På Strand City Hotell får du allt detta och det behöver inte kosta er halva resekassan. Ni har bara några hundratals meter från Fjällräven Center där Modo har sina hemmamatcher. Fem minuters promenad åt andra hållet tar er till centrum där man kan shoppa, käka mjukglass eller glida ner till hamnen och solbada till ljudet av vågor. Efter en hel dag med aktiviteter kan det kännas skönt att få komma tillbaka till ett mysigt boende där man kan ta en tupplur innan man är på väg igen.

Skule

Tjugo minuter från centrum finns Skule. Västernorrlands pärla när det kommer till aktiviteter, skönhet och natur. Här kan du klättra uppför Skuleberget, du väljer själv svårighetsgrad. Om man har mindre barn med sig finns det även en trappled som tar dig förbi grottan som sägs har tillhört ett gäng rövare. Barnen kan sedan få leka av sig i hoppborgar, labyrinter och liknande som det brukar bjudas på varje sommar.