thumbnail

Cykel en härlig upplevelse

by admin
Categories: Fritid, Hälsa, Tips, Träning
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

Att ge sig ut på cykel är inte bara hälsofrämjande utan även en härlig upplevelse. Den största fördelen att äga en cykel är att du både kan få den träning som du behöver och har möjligheten att ta dig från punkt a till punkt b på ett väldigt miljövänligt sätt. Det kan vara cykla till och från jobbet varje dag eller på fritiden ge sig ut i naturen för härliga och avkopplande upplevelser.

Upplevelser

Finns det för få cyklar i familjen så ta er en titt hos Öviks Cykel & Fritid för att se om det finns något som passar just er familj. Att som familj kunna ta cykeln för att ge sig ut i naturen kan också vara en lisa för själen. Speciellt sommartid så blir det fler som ger sig ut på cykel än annars. Packa cykelkorgen med något ätbart och trampa fram till en trevlig miljö för att inmundiga den goda medhavda fikakorgen.

Motion

Det finns även de som tycker att cykel ger bra motion och det är svårt att säga emot. Det är en bra och behaglig motionsform som passar de flesta. Det är skonsamt för den som kanske har lite dåliga knän och träningen kan anpassas i oändlighet. Tidningen Aktiv Träning ger bra tips till nybörjare hur man ska komma igång med sin landsvägscykling. Du lägger naturligt upp din träning som du tycker passar bäst men det kan vara bra att ha något att utgå ifrån.